Οι Υπηρεσίες μας

Photo Studio 7

Δείτε τι μπορούμε να σας προσφέρουμε και επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε χρειάζεστε!

Κάλυψη Γάμου / Βάπτισης

Αναλαμβάνουμε πλήρως τον γάμο ή την βάπτιση σας, απο το pre-wedding, έως και το next day σας! Καλύπτουμε όλες τις στιγμές και απο τον αέρα, με επαγγελματικά drone! Είμαστε δίπλα σας στις πιο χαρούμενες στιγμές και φροντίζουμε να τις έχετε για πάντα. Δείτε τα πακέτα μας, ή δημιουργήστε το δικό σας!

Παιδικά Πάρτυ / Γενέθλια

Καλύπτουμε Παιδικά Πάρτυ και Γενέθλια για τους μικρούς μας φίλους! Πλήρης κάλυψη όλου του event σας, πλασιωμένο απο photo-booth και φωτογραφίες εκτυπωμένες την στιγμή του πάρτυ, για να δώσετε στους καλεσμένους σας!  

Παιδότοποι

Βίντεο και φώτογραφίες απο event σε παιδότοπους, με πλήρη κάλυψη σε όλα τα παιδιά, ξεχωριστές φωτογραφίες, καθώς και photo-booth με άμεσα εκτυπωμένες φωτογραφίες, για το καλύτερο αναμνηστικό!

Σχολικές Γιορτές & Εκδηλώσεις

Απο σχολικές γιορτές, μέχρι αποφοιτήσεις και end-of-year συγκεντρώσεις, είμαστε εκεί για να καλύψουμε όλη την εκδήλωση και να έχετε μετά υλικο απο φώτογραφίες και βίντεο για να έχετε για πάντα αυτε΄ς τις στιγμές!

Διαφημιστικά Πλοίων

Δημιουργούμε με επαγγελματικά drone εναέρια βίντεο και συλλογή απο φώτογραφίες για οποιουδήποτε είδους σκάφος, απο ιστιοπλοϊκά μέχρι εμπορικά πλοία. Παραδίδουμε ενα πλήρες διαφημιστικό με την καθέλκυση και το πρώτο ταξίδι του σκάφους σας, σε υψηλή ανάλυση για όλα τα media!

Εγκαίνια Καταστημάτων

Εάν έχετε μόλις ανοίξει ενα καινούριο κατάστημα και θέλετε να το αναδείξετε στα social media, αναλαμβάνουμε να βιντεοσκοπήσουμε και φωτογραφίσουμε όλη την εκδήλωση σας και να σας παραδώσουμε ενα αρχείο με βίντεο και φώτο για να ανεβάσετε όπου θέλετε!

Φωτογράφηση Προϊόντων

Επαγγελματική Φωτογράφηση Προϊόντων, σε ειδικά photo-box και κυλίνδρους για 3D βιντεοσκόπηση. Φροντίζουμε να αναδείξουμε τα προϊόντα σας, φέρνοντας τον εξοπλισμό μας στον χώρο σας! Τα αρχεία που σας παραδίδουμε χρησιμοποιούνται σε social media, σελίδες στο internet, και οπουδήποτε αλλού θελετε!

Σχεδιασμός Καρτάς & Φυλλαδίου

Αναλαμβάνουμε να σχεδιάσουμε την επαγγλματική σας κάρτα και να σας παραδώσουμε όσα κομμάτια θέλετε. Δημιουργούμε σχέδια για λογότυπα, φυλλάδια και παντός είδους designs για οποιαδήποτε χρήση θέλετε!

Κάλυψη Συνδερίων / Εκδηλώσεων

Καλύπτουμε με πολλαπλές κάμερες Συνεδρία & Εκδηλώσεις, με επαγγελματικό ήχο και εικόνα, live μετάδοση και δημιουργία τίτλων! Πλήρης κάλυψη όλου του event απο πολλά σημεία και επαγγελματικό μοντάζ, για να έχετε την προσοχή σας εκεί που χρειάζεται!

Εκτυπώσεις Παντός Είδους

Εκτυπώνουμε οτιδήποτε θέλετε, σε οποιοδήποτε υλικό. Απο απλές φωτογραφίες σε φωτογραφικό χαρτί, καμβά και αφίσες, μέχρι κούπα, πορσελάνη και μπλούζες! Στείλτε μας την εικόνα σας και το υλικό και μέγεθος που θέλετε και εμείς θα φροντίσουμε να σας αποσταλεί την επόμενη ημέρα!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Έδρα

Εμμανουήλ Μπενάκη 5
Αθήνα

(+30) 2103214085

Υπεύθυνος

Κατσούλης Γιώργος

6909624383
igrith@gmail.com

Photo Studio 7 - Photo & Video Experts